Puc modificar el meu dia d'entrega?

Si vols canviar els dies d'entrega de les teves comandes, ho pots fer seguint aquests senzills passos:

SI HAS FET UNA SOLA COMANDA:

1- Accedeix a "El meu compte"

2- En l'apartat "Comandes" podràs seleccionar la comanda que vulguis modificar

3- Pots modificar el teu dia de lliurament en l'apartat "Detalls de la comanda". Un cop guardis, t'apareixerà un avís per informar-te que només estàs modificant la comanda en procès, si també vols modificar la teva subscripció, hauràs de fer clic a la subscripció que t'apareix a la pantalla.

*Recorda que perquè el canvi s'apliqui, deberas realitzar-lo dos dies abans del dia que has de rebre la comanda

SI TENS UNA SUBSCRIPCIÓ:

1- Accedeix a "El meu compte"

2- Entra en l'apartat de les teves "Subscripcions" i selecciona la subscripció que vulguis modificar

3- Podràs modificar el dia d'entrega de la teva caixa en l'apartat de "Periodicitat". Un cop guardis, t'apareixerà un avís per informar-te que només estàs modificant la subscripció, si també vols modificar la comanda que tinguis en procès, hauràs de fer clic a la comanda que t'apareix a la pantalla.

Et recordem que els nostres dies de repartiment són els dimarts, dimecres i els dijous

Si tens algun dubte, sempre ens pots enviar un correu a info@talkualfoods.com i et contestarem al més aviat possible! 🤩💚

*Recorda que perquè el canvi s'apliqui al teu següent lliurament, has de modificar-lo abans del diumenge anterior al dia del teu lliurament