Puc donar la meva caixa?

Pots fer una donació de la teva caixa a una associació

Si te'n vas de vacances o vols pausar la teva caixa, també tens l'opció de fer una donació per a què una associació rebi la teva caixa 🎁

Com donar una caixa?
  • Accedeix al teu compte TALKUAL fent clic aquí.
  • Veu a l'apartat de “Subscripcions” i selecciona la que vulguis editar.
  • Baixa fins a l'apartat de “Propera entrega” i clica a “Gestionar”.
  • Veuràs tots els lliuraments que tens programades. Tens l'opció de “Donar a una ONG” o de “Cancel·lar comanda”.
  • Quan li donis clic a “Donar a una ONG”, et mostrarem les opcions i l'explicació de cada Fundació perquè puguis triar.
  • I llest! Rebràs un correu electrònic de confirmació.
  • Si vols anul·lar la donació i tornar a rebre la teva caixa, simplement, has de donar clic a “Editar comanda” i la teva comanda tornarà a estar actiu com sempre.
*La Fundació que triïs, rebrà exactament la teva caixa el dia que la tenies programada.

Et deixo un vídeo explicatiu amb els passos a seguir: