1. FAQ - Preguntes Freqüents
  2. APP
  3. Consultes, gestions i modificacions

Com puc modificar la meva subscripció a l'APP?

Canvia el tipus de caixa, les exclusions, la periodicitat, el mètode de pagament, la direcció...

Si vols fer qualsevol modificació a la teva subscripció, ho pots fer sense problema a través de l'aplicació.

Simplement has d'accedir a la part inferior dreta de l'aplicació al teu compte i seleccionar "Subscripcions" 👤

Un cop dins, podràs escollir la subscripció que vols modificar i podràs:

• Gestionar les properes entregues.
    • Cancel·lar, regalar o donar la teva caixa.
  • Afegir cupons a la teva subscripció.
  • Modificar la mida de la teva caixa, el tipus de productes o afegir/treure exclusions
  • Modificar la periodicitat o dia de les teves entregues.
  • Afegir caixes noves.
  • Modificar el teu mètode de pagament.
  • Canviar la teva direcció d'enviament o de facturació.
  • Cancel·lar la teva subscripció.

modificar pedido app

*Tingues en compte que tots els canvis en la teva subscripció, s'han de realitzar abans del diumenge anterior a la teva entrega per a què es guardin correctament.