1. FAQ - Preguntes Freqüents
  2. APP
  3. Consultes, gestions i modificacions

Com modificar la comanda a l'APP?

Pots modificar el tipus de caixa, les exclusions, la direcció...

Si vols fer qualsevol modificació en la teva comanda en procés, la pots fer sense problema a través de l'aplicació.

Simplement has d'accedir a la part inferior dreta de l'aplicació al teu compte i seleccionar "Comandes" 👤

Un cop dins, veuràs la teva comanda en procés i si fas clic en "Veure comanda" i vas baixant la pantalla, podràs:

• Modificar la mida, tipus de caixa o les exclusions de la teva comanda.
  • Afegir cupons a la comanda.
  • Modificar la direcció d'entrega i de facturació.

modificar pedido app

*Tingues en compte que tots els canvis, s'han de realitzar com a mínim amb 2 dies hàbils d'antelació per a què es guardin correctament.